Címlap

Multisteel Hungary Kft

Az ipar szolgálatában

  • Betonvágás és Betonfúrás
  • Gyár- és épület karbantartás
  • Acélszerkezetek Gyártása és Szerelése
  • Festés, Burkolás, Állványozás
  • Építőipari Munkák Kivitelezése
  • Hegesztéstechnika
  • Nyomástartó Edények Gyártása

Vasbeton fal vágása 4 méter magasban Dunaújvárosban

Vasbeton fal vágása 4 méter magasban

Dunaújvárosi hullám alappapír gyárüzemmel rendelkező multinacionális Megbízónk számára elvégzett betonvágás → és betonfúrás során először vettük igénybe a közelmúltban beszerzésre került HILTI DST 10-E professzionális ipari gyémánt betonvágó valamint az ugyancsak HILTI DD 350 gyémánt betonfúró berendezéseket.

A hatalmas gyárüzem területén végzett légtechnikai berendezések installálásának alkalmával egy 190 cm széles, 80 cm magas és 30 cm vastag nyílásra vágására volt szükség. A közel 1 tonnás beton elem vágásának irányításában és a betonvágó kezelésében segítségünkre volt az építőipari berendezésket gyártó HILTI nagyvállalat által rendelkezésünkre kivezényelt két magyarországi gyémánt specialista is akik egyben a berendezések használatának okatói voltak. Kollégáink első kézből kapták meg a milliós értékű berendezések kezelésének instrukcióit a tapasztalt HILTI-s szakemberektől.

Betonvágás oktatás a HILTI szakembereivel

A monolit vasbeton fal vágása során különös körültekintéssel kellett lenni arra, hogy a folyamatos termelést ne zavarja meg betonvágás művelete valamint az a tény, hogy mindezt 4 méter magasban kellett a munkatársainknak kivitelezni.

A betonfúrás → alkalmával igénybe kellett venni a HILTI VC univerzális porelszívót is hiszen a munkaterületen áramelosztó és egyéb biztonságtechnikai objektumot kellett megvédeni a magasról leszálló por és iszap salakanyag ellen. A kétturbinás és szűrő tisztítási technológiával felszerelt porelszívó állandó és kivételesen jó szívóteljesítmény nyújtott mindvégig.

Vállalatunk számára jelentős értékkel bír, hogy a hegesztés technológia szolgáltatásunk mellett immáron a HILTI berendezésekkel kibővített REMS és Wacket Neuson gyártmányú géppark használatával a betonfúrás valamint a betonvágás tevékenyégi kört is ügyfeleink számára biztosítani tudjuk.

Amennyiben betonvágásra és betonfúrás szolgáltatás igénybevételére van igénye Dunaújváros, Székesfehérvár, Budapest illetve Fejér és Pest megye területén Kérjen ajánlatot a Multisteel Hungary szakértéitől az alábbi oldalon lévő betonvágás ajánlatkérő űrlapot kitöltve.

Kérjen ajánlatot betonvágásra és betonfúrásra →

Multisteel Hungary Kft | H-2400 Dunaújváros, Papírgyári út 42-46. | Tel.: +36-25-281-378