Címlap

Multisteel Hungary Kft

Az ipar szolgálatában

  • Gyár- és épület karbantartás
  • Technológia Csőszerelés
  • Acélszerkezetek Gyártása és Szerelése
  • Korlátok és Pódiumok Gyártása
  • Hegesztéstechnika
  • Ipari Gépek Telepítése
  • Építőipari Munkák Kivitelezése

Hamburger Hungária Erőmű Széntároló Tetőszerkezet Építése

Hamburger Hungária Erőmű Széntároló Tetőszerkezet

Vállalatunk nagy versenyben, rövid gyártási, és beépítési határidők betartásával (Ca. 1 hónap alatt) sikeresen zárt egy horganyzott acélszerkezet tervezési gyártási, és szerelési munkát Dunaújvárosban a Hamburger Hungária Erőmű Kft megbízására. Az acélszerkezet súlya 121,575 kg.

A megbízás egy 121,5 tonnás horganyzott tetőszerkezet volt aminek a fesztávolsága 42x30 méter.

Az acélszerkezetek tervezését és a statikai számításait, valamint a gyártmánytervezését is a cégünk mérnökei végezték el.

A gyártmánytervek elkészülte után az előregyártó műhelyünkben elvégeztük az acélszerkezeti elemek gyártását, melyek minőségellenőrzés után kerültek horganyozásra. A gyártási munka elvégzésére a rendelkezésünkre álló idő horganyozással együtt 3 hét volt. A lehorganyzott szerkezeti elemeket a területre kiszállítottuk kamionokkal, és a beszerelés helyszínén autódaruval pakoltuk le.

A szerkezeti elemek mozgatásához, előszereléséhez autódarut és villástargoncát használtunk. A helyszíni szerelést megvalósítottuk csupán 1,5 hét alatt!

A vasbeton fal tetejére a fogadólemezeket rögzítettük, ehhez a fázishoz szükségünk volt beton magfúróra, karos, és ollós emelőkre.

Eztán jött a nagyon izgalmas rész

Az előregyártott szerkezeti elemek emelése, szerelése és csavarozása, amihez igénybe kellett vennünk 2db 100 tonnás autódarut melyek együtt tandemben emelték fel az előregyártott horganyzott szerkezeti elemeket, nagy odafigyelés és precizitás mellett. Ehhez szükségünk volt még személyi ollós, és karos emelőkre is amivel a szerkezetet össze tudtuk szerelni, csavarozni.

A tetőszerkezet helyére emelése után az elemeket a kollégáink egymáshoz rögzítették a tűzi horganyzott kötőelemekkel, és nagy nyomatékú csavarozógépeinkkel elkészítettük a kötéseket.

A munkát a rövid határidő ellenére időben kiváló minőségben, és biztonságosan elvégeztük.

Köszönjük szépen a Tisztelt Megrendelőnknek az ismételt bizalmat és munkát! Szintén köszönjük a kollégáinknak a kitartó és a precíz feladatvégzést!

Kapcsolattartó szakértő: 
Multisteel Hungary Kft | H-2400 Dunaújváros, Papírgyári út 42-46. | Tel.: +36-25-281-378
GINOP-6.1.6-17 pályázat