Címlap

Multisteel Hungary Kft

Az ipar szolgálatában

  • Acélszerkezetek Gyártása és Szerelése
  • Hegesztéstechnika
  • Gyár- és épület karbantartás
  • Festés, Burkolás, Állványozás
  • Nyomástartó Edények Gyártása
  • Technológia Csőszerelés
  • Építőipari Munkák Kivitelezése

Weblap adatkezelési elvek

Honlapunk tartalma és megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll. A www.multisteelhungary.hu weblap engedélye nélkül bármilyen másolása, felhasználása jogi következményekkel járhat.

Szöveges és média tartalmak

A www.multisteelhungary.hu weboldalon megjelenített szöveges és képi tartalmak jogszerűségéért a Szolgáltató (Multisteel Hungary Kft) vállal felelősséget.

A weboldal készítője nem vállal semminemű felelősséget a honlap elkészítése során a Szolgáltatótól kapott bárminemű szöveges vagy képi elemek jogszerűtlen felhasználása miatt.

A "Copyright © Multisteel Hungary Kft Minden jog fenntartva!" jelentése lényegében az, hogy a www.multisteelhungary.hu honlap tartalma és megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll. A webhely oldalain közzétett szöveges illetve képi és média tartalmak másolása és felhasználása a Multisteel Hungary Kft írásos engedélye nélkül jogi következményekkel járhat.

Adatkezelési információk

A www.multisteelhungary.hu honlapot mindenki szabadon látogathatja anélkül, hogy felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról. Ez alól kivételt képeznek azok az oldalaink, amelyeket csak regisztrált ügyfeleink számára hozzáférhetőek, jelszavuk és személyes azonosítójuk megadásával. A megadott adatokat kizárólag a megjelölt célok érdekében használjuk fel.

Látogatóinkról néhány információt (nem személyes adatokat) automatikusan gyűjtünk. (Pl.: látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram.) Ezeket az adatokat kizárólag honlapunk szolgáltatásainak fejlesztéséhez használjuk.

Biztonsági intézkedések

A www.multisteelhungary.hu weblap kiemelt gondossággal kezeli ügyfelei bizalmas és személyes adatait. A tartalom szolgáltató és honlap üzemeltető Petrás Róbert → mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal elkerülése, és a jogszerű adatfelhasználás érdekében a megfelelő biztonságtechnikai módszerekkel őrizze és biztosítsa az online módon gyűjtött információkat.

Felelősség vállalás

Honlapunk anyagát a legnagyobb körültekintéssel állítottuk össze. Egyes oldalaink más honlapokra mutató linkeket is tartalmaznak. A www.multisteelhungary.hu azonban nem képvisel hivatalosan egyetlen olyan webhelyet sem, amelyet honlapon keresztül érhet el.

A www.multisteelhungary.hu weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget semmilyen esetleges kárért, amelyet honlapja vagy bármilyen innen elért webhely látogatása okoz!

Dunaújváros, 2013. május 1.
Multisteel Hungary Kft

Multisteel Hungary Kft | H-2400 Dunaújváros, Papírgyári út 42-46. | Tel.: +36-25-281-378
GINOP-6.1.6-17 pályázat