• Ipari Gépek Telepítése
  • Korlátok és Pódiumok Gyártása
  • Építőipari Munkák Kivitelezése
  • Festés, Burkolás, Állványozás
  • Technológia Csőszerelés
  • Nyomástartó Edények Gyártása
  • Gyár- és épület karbantartás

Multisteel Hungary Kft aktuális hírei

Ismerje meg a vállalatunk által közzétett friss szakmai információkat az acélipar és egyéb szakterületek kapcsán, amelyeket egy híroldalon tesszük közzé az érdeklődő új vagy már meglévő partnereink számára.

Hamburger Hungária Erőmű Széntároló Tetőszerkezet Építése

Hamburger Hungária Erőmű Széntároló Tetőszerkezet

A Multisteel Hungary Kft nagy versenyben, rövid gyártási, és beépítési határidők betartásával (Ca. 1 hónap alatt) sikeresen zárt egy horganyzott acélszerkezet tervezési gyártási, és szerelési munkát Dunaújvárosban a Hamburger Hungária Erőmű Kft megbízására. Az acélszerkezet súlya 121,575 kg. A megbízás egy 121,5 tonnás horganyzott tetőszerkezet volt aminek a fesztávolsága 42x30 méter. Az acélszerkezetek tervezését és a statikai számításait, valamint a gyártmánytervezését is a cégünk mérnökei végezték el.

Technológiai csőszerelési az autógyárban

A Multisteel Hungary Kft nagy versenyben, és rövid befejezési határidővel megnyert egy technológiai csőszerelési munkát az Audi Hungária Motor Kft győri területén alvállakozóként. A kivitelezés egy geotermikus rendszer

Hamburger Hungaria Kft részére csőhíd gyártása

Multisteel Hungary csőhíd gyártás

Cégünk nagy versenyben, rövid gyártási, és beépítési határidők betartásával sikeresen zárt egy  horganyzott acélszerkezet gyártási, és szerelési munkát.

A Baracsi Sportegyesület labdarúgó junior utánpótlás csapata több éve sikeresen menetel a bajnokságban

A fémipari tevékenységgel és acélszerketgyártással foglalkozó Multisteel Hungary Kft több éven át szponzorált csapata, a Dunaújváros közeli Baracs település fiatal focistái, Rácalmás ellen  hazai pályán játszottak a közelmúltban.

A mérkőzésen U15-ös korosztály játékosai vettek részt, akik egész idő alatt teljes erőbedobással a győzelemre koncentráltak.

Dunaferr Repülő Klub repülőgép tartó szerkezet részének felújítása

Dunaferr Reptér tartószerkezet részének felújítása

A 6-os út Dunaújváros és Kisapostag közötti szakaszának, egyik látványossága a Dunaferr Repülő Klub bejárata előtt lévő MIG-15 -ös repülőgép. Ez a típus a Magyarország első sugárhajtású repülőgépeinek egyike volt. A vadászrepülőgép 1977-ben lett a Kisapostag-Baracsi reptér ékes dísze, így a több mint 37 év alatt, igen csak rászolgált a felújításra. A rekonstrukció két hétig tartott. Ez idő alatt restaurálásra került a vadászrepülőgép is, valamint a repülő gépet tartó acélszerkezetet is.

IMH Kft részére saválló lemeztartályok gyártása

Dunaújváros lemeztartály gyártás

A munka során három darab tartály került legyártásra, egy darab 2,5 m3 és két darab 3,5 m3-es. Mindhárom tartályon keverőszár, és hajtómű csatlakozási pontok ki lettek alakítva.

A tartályok duplafalú kialakításúak, a külső fal (ami a tartály hűtését és fűtését szolgálja) 1.4301-es anyagminőségű lemezekből készültek, míg a tartály belső fala 1.4571-es lemezből készült el. A tartályok elkészítése 3 hetet vett igénybe,több szakemberünk és a mérnökeink munkájának köszönhetően. 

Belgiumi PET palack gyártó üzem műanyag technológiai csővezetékrendszer kiépítése

Belgiumi csőszerelés

A munka során 120 méter műanyag technológiai csőhálózatot építettünk ki d110, d90, d75, d63, d50 és d40-es méretekben. A csővezeték irányváltoztatásaihoz ragasztható ABS anyagú műanyag idomokat használtunk fel. A csővezeték és az idomok kapcsolatát ragasztással alakítottuk ki a szigorú technológiai követelmények betartása mellett.A csővezetéknél beépítésre kerültek elzárószerelvények, gömbcsapok, nyomásmérő, és szabályzó egységek is. 

Hamburger Hungária Kft részére gyártott parkoló előtetők Dunaújvárosban

Hamburger Hungária előtető gyártás Dunaújváros

A dunaújvárosi Hamburger Hungária Kft részére sikeresen lezárult a cégünk, a Multisteel Hungary Kft. által legyártott parkoló előtetők elkészítése és telepítése a helyszínen.

Megújult a vállalatunk cégismertető prospektusa

Multistell Hungary Kft cégismertető prospektusa

Meglévő és leendő ügyfeleink számára készült el ismét, bővített verzióban a Multisteel Hungary Kft. cégismertető prospektusa. Bemutatva ezzel cégünk magas szintű tapasztalatát és széleskörű ismeretét a  felhasznált technológiákon keresztül. Cégünk a következő tevékenységi területen áll az Önnök rendelkezésére:

Oldalak

Multisteel Hungary Kft | H-2400 Dunaújváros, Papírgyári út 42-46. | Tel.: +36-25-281-378