• Technológia Csőszerelés
  • Nyomástartó Edények Gyártása
  • Hegesztéstechnika
  • Korlátok és Pódiumok Gyártása
  • Gyár- és épület karbantartás
  • Ipari Gépek Telepítése
  • Festés, Burkolás, Állványozás

csőszerelés

Műanyag csővezeték építése az USA-ban

Csabi és Milán az USA-ban

Gyakran fordul elő, hogy a Multisteel Hungary Kft-t külföldi megbízások teljesítésére kérik fel. Ilyen műanyag vezeték építésének a megbízása során jutottak el munkatársaink az Amerikai Egyesült Államokba. ABS műanyag csővezeték kiépítése volt a feladatuk az Atlanta metropolisz közelében lévő Jeffersion városban, Georgia államban.

Technológiai csőszerelés egy norvég papírgyárban

Norvég papírgyárban technológiai csőszerelés

A Multisteel Hungary Kft több évre visszanyúló jó kapcsolatainknak köszönhet egy újabb, Európában teljesítendő külföldi megbízást.

Munkatáraink hamarosan részt vesznek egy Norvégiában működő papírgyár technológiai csőszerelés és gépszerelési munkálatainak az elvégzésében a papírgyár éves karbantartási időszaka alatt.

Saválló technológiai csőszerelés a Hamburger Hungária Kft-nél

Saválló technológiai csőszerelés

A Multisteel Hungary Kft szoros versenyben megnyerte a dunaújvárosi Hamburger Hungária Kft területén a finomosztályozáshoz igénybe vevő saválló technológiai csőszerelési munkának a komplett kivitelezési feladatát ahol a felhasznált csövek anyagminősége 1.4404.

A hegesztési varratokat AWI eljárással készítik el a nagy tapasztalattal rendelkező hegesztő kollégáink. A felhasználandó csövek átmérői 254 mm és 129 mm valamint 104 mm.

A munkálatok során beépítésre kerülnek még automatizált pillangószelepek, mennyiségmérő berendezések és egyéb szerelvények.

Műanyag technológiai csőszerelés Belgiumban

Műanyag technológiai csőszerelés Belgiumban

A Multisteel Hungary Kft régebbi jó kapcsolatainak és a kollégáink kitűnő munkájának köszönhetően megkaptunk Belgiumban egy műanyag technológiai csőszerelési munkát.

A munka folyamán ABS anyagú csöveket fogunk kiépíteni, amely után az a gyártási technológiának fog szállítani hűtővizet és különböző alapanyagokat. Az elvégzendő munka még tartalmaz szivattyúk és egyéb berendezések telepítését is.

Köszönjük a Megrendelőnknek az újabb feladatot és további kitűnő munkavégzést kívánunk a munkatársainknak!

DN 80-as saválló távvezeték kiépítés a Dunacell gyárban

Dunacell logó

Újabb sikerről számolhatunk be a vállalatunk iránt érdeklődők számára! A Multisteel Hungary Kft elnyerte a Dunacell Kft dunaújvárosi területén DN80-as saválló távvezeték kiépítési munkáit. A megépítés után a  csővezeték lúgot fog szállítani.

A csővezeték hegesztési varratainak elkészítése AWI hegesztéssel fognak történni, amit a több éves tapasztalattal rendelkező minősített hegesztő kollégáink fognak elvégezni nagy precizitással, a technológiai csőszerelő kollégáinkkal karöltve.

Technológiai csőszerelés

Technológiai csőszerelés

Vállalatunk az ipar egész területén szerel technológiai csőrendszereket, ezért minden ágazatban otthon vagyunk. Még maga az élelmiszeripar, gyógyszeripar és az erőművek legmagasabb követelményeire is vannak kompetens megoldásaink a technológia csőszereléssel kapcsolatban.

Multisteel Hungary Kft | H-2400 Dunaújváros, Papírgyári út 42-46. | Tel.: +36-25-281-378