• Hegesztéstechnika
 • Korlátok és Pódiumok Gyártása
 • Építőipari Munkák Kivitelezése
 • Nyomástartó Edények Gyártása
 • Gyár- és épület karbantartás
 • Betonvágás és Betonfúrás
 • Technológia Csőszerelés

sajtóközlemény

Megnyert pályázat

Megnyert és megvalósított pályázat

Cégünk sikeresen pályázott és pályázati forrásban részesült, amely Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis-és középvállaltook munkavállalói számára. GINOP-6.1.6-17

A pályázatban az alábbi képzéseket valósítottuk meg:

 • Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok
 • Együttműködési technikák fejlesztése
 • Stressz és konfliktus kezelés
 • Informatikai alapismeretek
 • Általános és munkahelyi elsősegélynyújtó
 • Ipar 4.0 felkészülés

 

Címke: 

Gépi és kézi földmunka

Gépi földmunka

Cégünk a Multisteel Hungary Kft kibővítette szolgáltatását az alábbi tevékenységekkel:

 • Gépi és kézi földmunka
 • Tereprendezés
 • Árokásás
 • Pincetömb kiemelés, medencealap kiemelés
 • Csatornázás, közműárok kiemelés
 • Betonvésés minikotróval törőfejjel
 • Földfúrás minikotróval
 • Billenőplatós szállítás

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken tudnak:

Hamburger Hungária Erőmű Széntároló Tetőszerkezet Építése

Hamburger Hungária Erőmű Széntároló Tetőszerkezet

A Multisteel Hungary Kft nagy versenyben, rövid gyártási, és beépítési határidők betartásával (Ca. 1 hónap alatt) sikeresen zárt egy horganyzott acélszerkezet tervezési gyártási, és szerelési munkát Dunaújvárosban a Hamburger Hungária Erőmű Kft megbízására. Az acélszerkezet súlya 121,575 kg. A megbízás egy 121,5 tonnás horganyzott tetőszerkezet volt aminek a fesztávolsága 42x30 méter. Az acélszerkezetek tervezését és a statikai számításait, valamint a gyártmánytervezését is a cégünk mérnökei végezték el.

Technológiai csőszerelési az autógyárban

A Multisteel Hungary Kft nagy versenyben, és rövid befejezési határidővel megnyert egy technológiai csőszerelési munkát az Audi Hungária Motor Kft győri területén alvállakozóként. A kivitelezés egy geotermikus rendszer

Hamburger Hungaria Kft részére csőhíd gyártása

Multisteel Hungary csőhíd gyártás

Cégünk nagy versenyben, rövid gyártási, és beépítési határidők betartásával sikeresen zárt egy  horganyzott acélszerkezet gyártási, és szerelési munkát.

A Baracsi Sportegyesület labdarúgó junior utánpótlás csapata több éve sikeresen menetel a bajnokságban

A fémipari tevékenységgel és acélszerketgyártással foglalkozó Multisteel Hungary Kft több éven át szponzorált csapata, a Dunaújváros közeli Baracs település fiatal focistái, Rácalmás ellen  hazai pályán játszottak a közelmúltban.

A mérkőzésen U15-ös korosztály játékosai vettek részt, akik egész idő alatt teljes erőbedobással a győzelemre koncentráltak.

Dunaferr Repülő Klub repülőgép tartó szerkezet részének felújítása

Dunaferr Reptér tartószerkezet részének felújítása

A 6-os út Dunaújváros és Kisapostag közötti szakaszának, egyik látványossága a Dunaferr Repülő Klub bejárata előtt lévő MIG-15 -ös repülőgép. Ez a típus a Magyarország első sugárhajtású repülőgépeinek egyike volt. A vadászrepülőgép 1977-ben lett a Kisapostag-Baracsi reptér ékes dísze, így a több mint 37 év alatt, igen csak rászolgált a felújításra. A rekonstrukció két hétig tartott. Ez idő alatt restaurálásra került a vadászrepülőgép is, valamint a repülő gépet tartó acélszerkezetet is.

IMH Kft részére saválló lemeztartályok gyártása

Dunaújváros lemeztartály gyártás

A munka során három darab tartály került legyártásra, egy darab 2,5 m3 és két darab 3,5 m3-es. Mindhárom tartályon keverőszár, és hajtómű csatlakozási pontok ki lettek alakítva.

A tartályok duplafalú kialakításúak, a külső fal (ami a tartály hűtését és fűtését szolgálja) 1.4301-es anyagminőségű lemezekből készültek, míg a tartály belső fala 1.4571-es lemezből készült el. A tartályok elkészítése 3 hetet vett igénybe,több szakemberünk és a mérnökeink munkájának köszönhetően. 

Belgiumi PET palack gyártó üzem műanyag technológiai csővezetékrendszer kiépítése

Belgiumi csőszerelés

A munka során 120 méter műanyag technológiai csőhálózatot építettünk ki d110, d90, d75, d63, d50 és d40-es méretekben. A csővezeték irányváltoztatásaihoz ragasztható ABS anyagú műanyag idomokat használtunk fel. A csővezeték és az idomok kapcsolatát ragasztással alakítottuk ki a szigorú technológiai követelmények betartása mellett.A csővezetéknél beépítésre kerültek elzárószerelvények, gömbcsapok, nyomásmérő, és szabályzó egységek is. 

Hamburger Hungária Kft részére gyártott parkoló előtetők Dunaújvárosban

Hamburger Hungária előtető gyártás Dunaújváros

A dunaújvárosi Hamburger Hungária Kft részére sikeresen lezárult a cégünk, a Multisteel Hungary Kft. által legyártott parkoló előtetők elkészítése és telepítése a helyszínen.

Megújult a vállalatunk cégismertető prospektusa

Multistell Hungary Kft cégismertető prospektusa

Meglévő és leendő ügyfeleink számára készült el ismét, bővített verzióban a Multisteel Hungary Kft. cégismertető prospektusa. Bemutatva ezzel cégünk magas szintű tapasztalatát és széleskörű ismeretét a  felhasznált technológiákon keresztül. Cégünk a következő tevékenységi területen áll az Önnök rendelkezésére:

Egyedi osztófejes tűzcsapok gyártása

Egyedi osztófejes tűzcsapok gyártása Dunaújvárosban

Megbízónk a dunaújvárosi Hamburger Hungária Erőmű Kft a papírgyár önellátátásának érdekében a csúcstechnológia felhasználásával újonnan épülő erőmű beruházásánál a tűzivíz hálózat kiépítését készítettük el, amelynek szerves részét képezték az egyedi osztófejes tűzcsapok gyártása.

Címke: 

Betonfúrás a Monsanto Vetőmag Üzemben Nagyigmándon

Betonfúrás a Monsanto üzemben Nagyigmándon

Vasbeton fúrásra került sor a Monstanto Hungária hagyományosan nemesített növényi fajta vetőmagok termesztésével foglalkozó Nagyigmánd településen lévő vetőmag üzemben.

Egy 30 cm valamint egy 50 centiméter átmérőjű lyukat kellett fúrni a Monsantó raktárépület beton falára egymástól közvetlen távolságra. A vasbeton fúrás → teljesítésére az esővíz csatorna rákötés illetve az ivóvíz csatorna bevezetése miatt volt szükség.

Vasbeton fal vágása 4 méter magasban Dunaújvárosban

Vasbeton fal vágása 4 méter magasban

Dunaújvárosi hullám alappapír gyárüzemmel rendelkező multinacionális Megbízónk számára elvégzett betonvágás → és betonfúrás során először vettük igénybe a közelmúltban beszerzésre került HILTI DST 10-E professzionális ipari gyémánt betonvágó valamint az ugyancsak HILTI DD 350 gyémánt betonfúró berendezéseket.

Műanyag csővezeték építése az USA-ban

Csabi és Milán az USA-ban

Gyakran fordul elő, hogy a Multisteel Hungary Kft-t külföldi megbízások teljesítésére kérik fel. Ilyen műanyag vezeték építésének a megbízása során jutottak el munkatársaink az Amerikai Egyesült Államokba. ABS műanyag csővezeték kiépítése volt a feladatuk az Atlanta metropolisz közelében lévő Jeffersion városban, Georgia államban.

Dunaújvárosi Hankook beruházás gépsor telepítése

Dunaújvárosi Hankook Tire Magyarország logó

Befejeződött a koreai illetőségű Hankook Tire gumiabroncsgyár dunaújvárosban lévő új üzemcsarnokában az új gépsorok telepítése. A több milliárd forintos beruházás során jelentős kapacitásbővülése várható a gumigyárnak amelynek keretében 2014 nyarán több mint 900 új munkahely kerül betöltésre.

A gumigyár dunaújvárosi gyárterületén komplett gumimegmunkáló gépsor telepítési valamint műszeres gépbeállítási feladatainak elvégzésére kérték fel a Multisteel Hungary Kft-t.

Beton magfúrás Dunaújvárosban és a környező településeken

Betonvágás és Betonfúrás

Betonvágás és Betonfúrás Dunaújvárosban

Újonnan kiemelt tevékenységi körünkbe a beton valamint a vasbeton és aszfalt anyagok fúrását továbbá azok vágásával kapcsolatos kivitelezési feladatokat kínáljuk Dunaújváros terültén és Magyarország településein szinte egyedüli szolgáltatóként. Listaárainkat ezen a linken találja meg: https://multisteelhungary.hu/sites/default/files/documents/betonfuras_vagas_listaar_2019.pdf

Dobszűrő felújítása a Dunacell Kft-nél

Dunaújvárosi Dunacell Kft emblémája

A Multisteel Hungary Kft hosszas egyeztetés és tervezési fázis után megkapta a dunaújvárosi Dunacell Kft gyárterületén található dobszűrő felújítási valamint áttelepítési és technológiai szerelési munkáit.

A berendezés súlya megközelítőleg 18 tonna, amelynek a mozgatását emelődaruval fogjuk megoldani. A munkához tartozik a berendezés tartozékainak felújítása, homokszórása és festése is.

Technológiai csőszerelés egy norvég papírgyárban

Norvég papírgyárban technológiai csőszerelés

A Multisteel Hungary Kft több évre visszanyúló jó kapcsolatainknak köszönhet egy újabb, Európában teljesítendő külföldi megbízást.

Munkatáraink hamarosan részt vesznek egy Norvégiában működő papírgyár technológiai csőszerelés és gépszerelési munkálatainak az elvégzésében a papírgyár éves karbantartási időszaka alatt.

Saválló technológiai csőszerelés a Hamburger Hungária Kft-nél

Saválló technológiai csőszerelés

A Multisteel Hungary Kft szoros versenyben megnyerte a dunaújvárosi Hamburger Hungária Kft területén a finomosztályozáshoz igénybe vevő saválló technológiai csőszerelési munkának a komplett kivitelezési feladatát ahol a felhasznált csövek anyagminősége 1.4404.

A hegesztési varratokat AWI eljárással készítik el a nagy tapasztalattal rendelkező hegesztő kollégáink. A felhasználandó csövek átmérői 254 mm és 129 mm valamint 104 mm.

A munkálatok során beépítésre kerülnek még automatizált pillangószelepek, mennyiségmérő berendezések és egyéb szerelvények.

Műanyag technológiai csőszerelés Belgiumban

Műanyag technológiai csőszerelés Belgiumban

A Multisteel Hungary Kft régebbi jó kapcsolatainak és a kollégáink kitűnő munkájának köszönhetően megkaptunk Belgiumban egy műanyag technológiai csőszerelési munkát.

A munka folyamán ABS anyagú csöveket fogunk kiépíteni, amely után az a gyártási technológiának fog szállítani hűtővizet és különböző alapanyagokat. Az elvégzendő munka még tartalmaz szivattyúk és egyéb berendezések telepítését is.

Köszönjük a Megrendelőnknek az újabb feladatot és további kitűnő munkavégzést kívánunk a munkatársainknak!

ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer minősítés megvédése

ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer

A Multisteel Hungary Kft-nél megtörtént az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer minősítésünk megvédése valamint annak auditálása történt a közelmúltban. Ez természetesen nagyon fontos momentum cégünk részünkre, mert továbbra is állandó magas színvonalon tudjuk kiszolgálni a megrendelőinket.

PM3 festék adagolási rendszer kiépítése a Hamburger Hungária Kft-nél

Hamburger Hungária Containerboard

Örömmel számolunk be arról, hogy a dunaújvárosi Hamburger Hungária Containerboard gyárterületén PM3 festék adagolási rendszer kiépítésére kaptunk újabb megbízást. A munka folyamán saválló 1.4571 anyagminőségű csöveket fogunk felhasználni. A csövezeték hegesztési varratait AWI hegesztéssel készítjük el, majd a kiépített csőhálózat festéket fog szállítani a papírgyártási technológiához.

Köszönjük a Hamburger Hungária Kft megbízónknak az újabb feladatot és sikeres munkát kívánunk a munkatársainknak!

DN 80-as saválló távvezeték kiépítés a Dunacell gyárban

Dunacell logó

Újabb sikerről számolhatunk be a vállalatunk iránt érdeklődők számára! A Multisteel Hungary Kft elnyerte a Dunacell Kft dunaújvárosi területén DN80-as saválló távvezeték kiépítési munkáit. A megépítés után a  csővezeték lúgot fog szállítani.

A csővezeték hegesztési varratainak elkészítése AWI hegesztéssel fognak történni, amit a több éves tapasztalattal rendelkező minősített hegesztő kollégáink fognak elvégezni nagy precizitással, a technológiai csőszerelő kollégáinkkal karöltve.

Acélszerkezet szerelés a Hungrana Kft-nél

Hungrana Keményítő és Izocukorgyártó Kft

Cégünk nagy versenyben rövid határidővel megnyerte a Hungrana Kft területén 30 tonna acélszerkezet szerelési munkát amely magában foglal helyszíni gerenda megerősítéseket, pódiumok gyártását, telepítését, járórácsok beszállítását, elhelyezését is. A munkavégzés sok helyszíni hegesztést, felületkezelést is igényel de felkészült szakembereinknek köszönhetően megbírkózunk a feladattal. 

Köszönjük a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft-nek a megbízást amelyre felkértek minket és jó munkát kívánunk a kollégáinknak!

Karbantartási munkálatok a Dunacell Kft-nél

Dunacell Dunaújvárosi Cellulózgyár

Vállalatunk megbízást kapott a Dunacell Kft TMK karbantartási munkáinak elvégzésére. A gyár területén ahol a secskázói szállítószalag rendszerek elbontását, készáruraktárban szállítószalag rendszer elbontását valamint a kazánházi nagyméretű szerelvények karbantartási felújítási munkáit és a lúgtartály javítási munkáit végeztünk el nagyon rövid idő alatt.

Köszönjük a Dunacell Dunaújvárosi Cellulózgyár Korlátolt Felelősségű Társaságnak az újabb megbízást amellyel megtisztelték bennünket és jó munkát kívánunk a kollégáinknak!

Technológia csővezeték kiépítés a Dunacell Kft-nél

Dunacell Kft

Igazán jó hír a Multisteel Hunagary Kft számára, hogy cégünk megnyerte a Dunacell Kft területén a DN200, DN80 valamint DN50 és DN25 technológiai  csővezetékek kiépítési, hegesztési és átalakítási munkáit.

Köszönjük a Dunacell Kft-nek, mint a megbízónknak az újabb feladatot amellyel megtisztelték bennünket és jó munkát kívánunk a kollégáinknak!

Földgázvezeték munkálatok az ISD Dunaferrnél

ISD Dunaferr

Örömmel számolunk be arról, hogy vállalatunk elnyerte az ISD Dunaferr hideghengermű hőkezelő üzemben a földgázvezetékek kiépítési munkáinak részfeladatát.

Köszönjük a Hamburger Hungária megbízónknak az újabb feladatot és kitartó munkát kívánunk a kollégáinknak!

Multisteel Hungary Kft | H-2400 Dunaújváros, Papírgyári út 42-46. | Tel.: +36-25-281-378